Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα.
Ζητω συγνωμη, γιατι κατα πασα πιθανοτητα το ποστ μου εχει δημιουργηθει σε λαθος τομεα.
Ειμαι 24 ετων και τελειωνω τις σπουδες μου στο Πανεπιστημιο Πειραια, τμημα Πληροφορικης.
Απο οτι καταλαβενετε δεν εχω αμεση σχεση με τη προπονητικη παρολα αυτα ειναι κατι που εχω σαν "ερωτα" εδω και καποια χρονια και θελω να δω αν μπορω να ασχοληθω με αυτο. Εχω φυσικα αρκετα χρονια ερασιτεχνικης εμπειριας ως παιχτης σε τοπικες ομαδες.
Σε πρωτη φαση θα με ενδιεφερε κυριως να ασχοληθω με νεα παιδια, ειτε ως προπονητης, ειτε ως scout(αν αυτα τα δυο δε ταυτιζονται).
Η απορια μου λοιπον ειναι μια αλλα βασικη. Πως μπορει καποιος, που δεν ειναι αποφοιτος ΤΕΦΑΑ να ασχοληθει με τη προπονητικη. Υπαρχουν καποια σεμιναρια που μπορω να παρακολουθησω, τα οποια φυσικα να μη με "γδυνουν", φοιτητης γαρ(π.χ. ωραιο το σεμιναριο με Obradovic, Messina, Renenses της FIBA, αλλα δε μπορω να δωσω τοσα χρηματα). Ειναι καλυτερο να βρω εναν ανθρωπο να μαθω διπλα του?
Εχω προσπαθησει να ερθω σε επικοινωνια με καποιες τοπικες ομαδες αλλα ειναι σχεδον αδυνατο.
Οποιαδηποτε προταση ειναι παραγματικα ευπροσδεκτη.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων,
Χουβαρδας Παναγιωτης